Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Το Βαρύ Πυροβολικό


Λοιπόν, έπειτα από τις πρωτόγονες πρακτικές με τσάπες, αξίνες και τσουγκράνες, ήρθε η ώρα του ....ολοκληρωτικού πολέμου!
Δυστυχώς η έλλειψη ...προσωπικού θα πρέπει να αντισταθμιστεί με πιο αποτελεσματικά όπλα. Τα ξερόχορτα είναι πάρα πολλά, καλύπτουν τεράστιες εκτάσεις και η διαχείριση του χώρου είναι πολύ δύσκολη με τα υπάρχοντα μέσα.
Ήδη ο πολύ καλός και δραστήριος Αντιδήμαρχος Γαλατσίου, Ζώμπος Κώστας, θέτει στην διάθεσή μας τα χορτοκοπτικά του Δήμου τα οποία μπορούμε να πάρουμε όποτε θέλουμε.
Όμως όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, πριν μία εβδομάδα, είχα ήδη παραγγείλει το ...όπλο μου και σήμερα το πήρα επιτέλους!
Είναι το παρακάτω, το Stihl FS45, γερμανικής τεχνολογίας. Βασικά ήθελα να πάρω το C125 της Husqvarna (ίσως και λόγω ιδιαίτερης σχέσης που έχω με την Σουηδία) αλλά δεν το είχε στο κατάστημα και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο!
Έτσι, αύριο (Σάββατο 28/6/2008) κατά τις 19:00 το απόγευμα θα είμαι στο άλσος Γαλατσίου με το όπλο μου! Όμως η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με συμπολεμιστή. Ο Χριστόφορος θα είναι και αυτός εκεί με το χορτοκοπτικό του, ένα γιαπωνέζικο, και έτσι θα τα "βάλουμε", όχι στην παραλιακή, αλλά στο άλσος!
Ιαπωνία εναντίον Γερμανίας αύριο λοιπόν. Όσοι πιστοί προσέλθετε, είσοδος δωρεάν...







Τεχνικά χαρακτηριστικά
FS 45 C-E
Κυβισμός 27,2 cm³
Ισχύς 0,75/1,0 kW/HP
Βάρος xωρίς καύσιμα/εξαρτήματα κοπής 4,3 kg
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 0,33 l
Συνολικό μήκος 1,48 m
Κοπτικό εξάρτημα Κεφαλή κοπής Autocut C

http://www.stihl.gr/isapi/default.asp?contenturl=/katalog/produkt/41400112340/FS+45+C-E.html

doctor